DE BESTE ONDERNEMER IS EEN GYMNAST

d99ab82293ab166214a12b96316d5b9dHoe sneller de wereld verandert, hoe belangrijker flexibiliteit wordt. Dat geldt niet alleen op persoonlijk niveau, maar ook op zakelijk gebied.

Persoonlijke lenigheid

Als ondernemer ben je verkoper van je dienst of een product. Daarnaast ben je ondernemer. Een vak op zich. Een vak waarvan de onderdelen niet allemaal even makkelijk zijn. Je buigt je in allerlei bochten om het voor elkaar te krijgen. Stretch je teveel? Dan verrek je je ondernemers-spieren. Zoek een coach, een sparringpartner. En wees die coach voor anderen.

De lenigheid van je onderneming

Als jij lenig bent, is je onderneming dat ook. Zoek, probeer uit, vernieuw, ga onderuit en sta weer op. En weet waar je naartoe werkt. En wat je klanten nodig hebben. Je klanten zijn net zo flexibel namelijk. En toch kun je ze binden. Daarover nadenken en praten met collega-ondernemers maakt jouw onderneming ‘future proof’. Innoveren van product en dienst, je zichtbaarheid in de moderne on- en off-line wereld versterken, klanten blijven verrassen en nieuwe klanten bereiken; in al deze zaken moet je onderneming flexibel en actief zijn om te kunnen uitblinken.

Bij de Academie voor de Ondernemer vind je je sparringspartners en kun jij dat voor anderen zijn.

Wij helpen je om jezelf en je onderneming Future Proof te maken.

Logo-300x225Bij de Academie voor de Ondernemer vind je de juiste mensen – docenten, collega-ondernemers, geestverwanten – om mee te sparren, om van te leren en om je eigen kennis en ervaring mee te delen. Leren en ontmoeten gaan er hand in hand. Zowel tijdens de leer-en inspiratiesessies en andere events, als tijdens ontspanningsmomenten.