INTERVISIE VOOR EN DOOR ONDERNEMERS

Je bent speciwanhoopalist in je vak – het vak ‘ondernemer’ krijg je er gratis bij. Waar loop jij tegenaan in je ondernemerschap? Doe je het alleen en daarmee ook alles zelf? Heb je wel eens twijfels? Dilemma’s? Wat zijn je persoonlijke pijnpunten als ondernemer? Hoe ga jij om met succes en met missers? Waar haal je je motivatie vandaan? 

Elke vrijdag werken en sparren we samen met een aantal ondernemers van de Academie in Koog aan Zee over bovenstaande en vele andere vragen.

Soms zitten we gewoon te werken AAN ons bedrijf en stellen elkaar tussendoor vragen. Onze ervaring is dat dan spontaan de meest waardevolle ondernemersgesprekken ontstaan!

JE BENT IEDERE VRIJDAG VANAF 09.00 UUR WELKOM OM AAN TE SCHUIVEN. Laat van tevoren wel even weten dat je komt en vul het inschrijfformulier in. Bring your own divice & lunch. Wij zorgen voor koffie en thee en voor deze fijne plek natuurlijk.

Koog aan ZeOndernemer - In tegenslag thumbs upe staat iedere vrijdag ter beschikking aan de Academie voor de Ondernemer. Dus, ben je ondernemer en loop je tegen bepaalde vraagstukken aan? Neem je laptop mee en kom intervisie-flexen. Want ondernemerschap is soms pittig. Daar kunnen we elkaar best in coachen.

Online
Op Facebook hebben we de groep Storm aan Zee – Intervisie voor Ondernemers. Daar kun je ook je intervisievragen in de groep gooien.

 


Logo-300x225Bij de Academie voor de Ondernemer vind je de juiste mensen – docenten, collega-ondernemers, geestverwanten – om mee te sparren, om van te leren en om je eigen kennis en ervaring mee te delen. Leren en ontmoeten gaan er hand in hand. Zowel tijdens de leer-en inspiratiesessies en andere events, als tijdens ontspanningsmomenten.