ACADEMIE TEAM

Dorine-225x225DORINE MOBRON
Zit je vast of schiet het niet genoeg op? Hoe creëer je nieuwe kansen? Als ondernemer moet je andere troeven uit de kast halen om je te onderscheiden. Eén van die troeven is creativiteit. Dit is kort gezegd waar dat om gaat: a. weten wat er in de wereld gebeurt, b. daar creatief op inspelen. Met creatief denken los je hardnekkige problemen op, bedenk je dat ene gat in de markt of verleid je (nieuwe) klanten.
Bezoek Dorine’s eigen website

jan-225x225JAN LABOYRIE
Ondernemen is keihard werken. Dat is niet de enige reden waarom ik er feitelijk ongeschikt voor ben. Hoe ik desondanks ondernemer kan zijn? Door mijn talent om niet of minder voor de hand liggende verbanden te zien – tussen professionals, disciplines, organisaties. Door te investeren in het samenbrengen van het onverenigbare. En – ook in dat kader – door me te omringen met de beste mensen: coaches, leermeesters, collega’s.

Logo-300x225Bij de Academie voor de Ondernemer vind je de juiste mensen – docenten, collega-ondernemers, geestverwanten – om mee te sparren, om van te leren en om je eigen kennis en ervaring mee te delen. Leren en ontmoeten gaan er hand in hand. Zowel tijdens de leer-en inspiratiesessies en andere events, als tijdens ontspanningsmomenten.