Ondernemersdok ochtend

Ondernemersdok ochtendprogramma

Tijdens de ochtend worden onderstaande 3 Masterclasses in een roulatieschema gegeven:

1. “Een IJzersterk Verhaal & een IJzersterk Profiel” – Bereik de mensen die er voor jou toe doen!
Wat zijn de bouwstenen uit je bedrijfsplan? Hoe maak je je pitch? Je bent op zoek naar de ingrediënten die je klanten naar je toe ‘verleiden’. Missie & visie specialist & coach Dorine Mobron neemt je mee naar je drijfveren en leert je verhaal vast te houden.

En dan … hoe vertaal je dit verhaal naar je social media  plan: wat ga je vertellen, met welke kanalen en middelen kun jij met jouw verhaal online communiceren? Actie! Zonder plan géén bereik! Communicatie werkt beter met een social media plan. Social media strategist Saskia Vliek legt uit waar je moet beginnen met dit plan en wat het doel is.

Deze Masterclass is de inleiding naar de trainingen Een IJzersterk Verhaal & Een IJzersterk Profiel.

2. “Ondernemersdromen & Innerlijke obstakels” –  Kies voor je dromen in plaats van je angsten!
Een ondernemer zonder dromen bestaat volgens ons niet! Wij ondernemers willen altijd wel een nieuw produkt op de markt brengen, meer omzet halen, fijne samenwerkingen aangaan, anderen met jouw specifieke kennis vooruit helpen, enz. Maar het komt maar al te vaak voor dat we onszelf daarbij in de weg staan.

Het leren herkennen en daarna omzeilen van deze innerlijke blokkades – angsten, twijfels, opvattingen, aannames, onzekerheden – die voorkomen dat je datgene als ondernemer doet wat je eigenlijk het liefst zou willen doen, is essentieel om met je hart ondernemer te kunnen zijn.

Het bepalen van een eerste stap richting dat doel is goud waard en is iets waar persoonlijke coach Els Böhm en ondernemer met een droom Yvonne Alefs je tijdens deze MasterClass toe aanzetten.

Deze Masterclass is de inleiding naar de training “Ondernemersdromen en Innerlijke obstakels“.

3. “Overtuigend spreken & Netwerken in de Praktijk” – Met plezier netwerken, het kan ECHT!
De meeste ondernemers hebben wel een idee wat netwerken is, maar vinden het razend moeilijk om daadwerkelijk in gesprek te gaan met onbekenden. Omdat er altijd die verborgen agenda is van werk/opdrachten verkrijgen. Dat maakt je nerveus of onzeker of beide en dat vertaalt zich ook in je houding en stemgebruik waardoor je niet goed overkomt.

Het leren je daarvan bewust te worden en anders met je stem en houding om te gaan in combinatie met de interesse in je gesprekspartner levert je plezier op in netwerken.

Expert op het gebied van spreken en presenteren Annette Schutte en netwerk specialist Titia van der Hoek geven in deze Masterclass actieve oefeningen hoe daarmee om te gaan, contact te maken en een relatie op te bouwen.

Deze Masterclass is de inleiding naar de trainingen “Overtuigend spreken en presenteren” en “Netwerken in de Praktijk”.

[column size=”1/1″]Meld je hier aan voor Onderdemersdok!

<< TERUG NAAR ONDERNEMERSDOK