ONDERNEMERSDROMEN EN INNERLIJKE OBSTAKELS

Ondernemersdroom en innerlijke obstakelsLoop je al een tijd rond met een prachtig idee of goed plan voor je onderneming?

Wil je bijvoorbeeld graag je kennis delen via trainingen en workshops, binnen 2 jaar je bedrijfsnaam in de regio gevestigd hebben of jezelf volledig kunnen onderhouden met je onderneming? 

Wat houdt je dan nog tegen om er nu meteen mee te beginnen?

Vaak zetten we onze beste ideeën en plannen in de wacht, omdat we in plaats van in mogelijkheden te denken juist in ONmogelijkheden denken. Wanneer je een workshop wilt gaan geven, dan twijfel je nog of je daarvoor genoeg kennis hebt. Als je een boek wilt schrijven, dan heb je daar nog niet de tijd voor. Op het moment dat je meer naamsbekendheid wilt, weet je niet waar je moet beginnen met netwerken. En ga zo door.

Allemaal obstakels die te maken hebben met die stem van binnen die vindt dat je nog niet klaar bent voor het verwezenlijken van je ondernemersdroom. Maar spreekt die stem wel de waarheid? Of is het simpelweg angst die je voelt om in het onbekende te stappen? En wat als je de proef op de som neemt en gewoon alvast een “sprong” in de goede richting waagt? Ga je dat overleven?

Dit en nog meer onderzoeken we samen tijdens deze training. In de ochtend bespreken we het plan of idee, dat bij jou leeft en welke obstakels het verwezenlijken van deze ondernemersdroom je in de weg staan. ’s Middags onderzoeken we of de obstakels wel ECHTE obstakels zijn en hoe je die kunt passeren. Tot slot ga je weg met een plan om een eerste oriënterende “sprong” in de richting van jouw plan of idee te maken.

Meld je hier aan!

Wat levert het op?

  • Goede formulering van je ondernemersdroom.
  • Het benoemen en herkennen van innerlijke obstakels.
  • Vaardigheden om de innerlijke obstakels te passeren.
  • Eerste stap(pen) naar het verwezenlijken van die ondernemersdroom.

Waar, wanneer, hoe laat?

Lokatie: Koog aan Zee – Lagendijk 3 – Koog aan de Zaan
Data: woensdag 17 oktober 2016
Tijdstip: 10.00 – 16.30 uur
Kosten:  € 147,- excl. BTW (inclusief lunch)
Training incl. 5 1-op-1 coach (voortgangs) gesprekken: € 445,- excl. BTW.

Maximum aantal deelnemers: 6

Meld je hier aan!

Logo-300x225Bij de Academie voor de Ondernemer vind je de juiste mensen – docenten, collega-ondernemers, geestverwanten – om mee te sparren, om van te leren en om je eigen kennis en ervaring mee te delen. Leren en ontmoeten gaan er hand in hand. Zowel tijdens de leer-en inspiratiesessies en andere events, als tijdens ontspanningsmomenten.