Lerend netwerken

Een ondernemer netwerkt. Bewust of onbewust. Effectief of minder effectief. Op eigen houtje. Of in georganiseerd verband – keuze te over.
Het overgrote deel van de (georganiseerde) netwerkactiviteiten heeft als doel gezellig en ontspannen samen zijn. Vele combineren dat met commerciële verwachtingen over en weer. En slechts een kleine groep kiest ervoor nog een derde – belangrijk – basis-ingrediënt toe te voegen: LEREN. De Academie voor de Ondernemer neemt graag het voortouw in die laatste categorie.

Twee voorbeelden van onze activiteiten in dat kader.

[column size=”1/2″]Zakenlunches

664bfeef165053ac65694da96829be66Iedere derde vrijdag van de maand is er een zakenlunch in Koog aan Zee, huis van de Academie. De lunches hebben alle een eigen thema, dat per tafel van ca 7 deelnemers wordt besproken olv een gespreksleider. In een informele en persoonlijke sfeer worden zo de werelden van macro- en micro-economie met elkaar verweven.

Zie verder: AGENDA voor meer informatie en aanmelden.[/column]

[column size=”1/2″]Lezingen

15 avonden per jaar staan in het teken van een lezing, gecombineerd met een hapje en een drankje. De Academie nodigt inspirerende, succesvolle en spraakmakende ondernemers uit die een verhaal kunnen vertellen dat leerzaam is voor iedereen die onderneemt – over (de weg naar) een nieuwe product, marketingstrategie of bedrijfsplan, dilemma’s, best practices of bloopers. En ja, jij kunt een van de sprekers zijn op zo’n bijeenkomst.

Zie voor meer info: AGENDA en klik hier  voor meer informatie en aanmelden.

[/column]